The next step

The next step
9 december 2018 RAN E-Consult

De afgelopen 20 jaar heb ik bij Univé met succes en plezier mogen meewerken aan prachtige IT ontwikkelingen (veelal op het gebied van internet en de primaire processen), fungerend als brug tussen business en IT in de rol van Business consultant en IT projectmanager.

Nu is de tijd echter gekomen voor ‘the next step’ ; mijn ervaring en kennis verder volledig toepassen op mijn passie en droom: het verder uitbouwen van mijn eigen bedrijf RAN E-Consult als ZZP-er.

Met RAN E-Consult realiseer ik vanuit IT Consultancy online en offline meerwaarde voor mijn klanten. Mijn werkwijze is ongewijzigd: klantgericht, doelgericht, snel, no-nonsens en plezierig. Van IT consultancy tot de complete realisatie van een website; met RAN E-Consult besla ik het gehele werkveld.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op en wellicht is dat het begin van (opnieuw) een succesvolle samenwerking. Ik kijk er naar uit!

René Neef