RAN E-Consult brengt IT en business in beweging

Onze succesformule? De unieke combinatie van een bedrijfseconomische basis met uitgebreide IT kennis.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Over RAN E-Consult

even voorstellen

Welkom bij
RAN E-Consult

 

 

 

 

 

 

René Neef, Eigenaar RAN E-Consult

Even voorstellen...

Hoe kan iets beter, slimmer, sneller en eenvoudiger? Deze drive is de rode draad in de carrière van René Neef , eigenaar RAN E-Consult. Als business consultant werd René jarenlang succesvol ingezet om bedrijfsprocessen in de financiële dienstverlening te optimaliseren en (web) applicaties te realiseren. Door de mogelijkheden van IT, bedrijfskundige achtergrond en doelgerichte aanpak zijn vele (web)applicaties gerealiseerd en processen verbeterd, versneld en inzichtelijk gemaakt.

René is de brug tussen business en IT, spreekt de taal van zowel het bedrijf als die van de IT-er.

Oorsprong

In het jaar 2000 werd René ingezet als business consultant bij een geweldige, nieuwe ontwikkeling: de eerste realisatie van een website van een grote verzekeraar in Nederland. Speciaal was dat voor het eerst het mogelijk werd om online een verzekering af te sluiten. Bij een snel en nieuw medium als het internet pasten de traditionele “papieren” verwerkingsprocessen uiteraard niet. De processen moesten digitaal worden, sneller en inzichtelijk. Door toepassing van Business Process Management systemen in combinatie met proces herontwerp werd dit gerealiseerd. René was verantwoordelijk voor het ontwerp, implementatie en het continue verbeteren van deze processen. Spil tussen Business processen, IT toepassingen (web en traditioneel) en Marketing.

In bijna 20 jaar tijd groeide dit uit tot compleet geautomatiseerde, geoptimaliseerde en inzichtelijke verzekeringsprocessen, waarbij internet toepassingen de basis zijn voor het huidige IT landschap.

In deze jaren heeft René de basis gelegd voor de start van RAN E-Consult in 2007; Business consultancy dat het gehele spectrum bedient: van idee tot daadwerkelijke realisatie, met als uitgangspunt de business belangen.

Voor meer info over René klik hier.

Business consultancy

Advisering en ondersteuning om de effectiviteit van de bedrijfsstrategie te optimaliseren. Van idee tot daadwerkelijke implementatie van een oplossing (al dan niet ondersteund met IT) . Alles met als doel continue verbetering.

Lees meer…

E-Business

RAN E-Consult helpt jou razendsnel aan een nieuwe website of webshop. Door onze business achtergrond spreken wij de taal van het bedrijfsleven, hierdoor sluiten de websites die wij ontwikkelen altijd aan op de wensen van de klant. Uiteraard beheren wij de door ons gerealiseerde websites ook, zo blijven ze altijd up to date!

Lees meer…

Online marketing

Na het live brengen van een website wil je dat je doelgroep je website gaat bezoeken. Door online marketing is dit te realiseren. De mix van zoekmachine optimalisatie (SEO), social media en e-mail is nodig om dit te bereiken. Ondersteund met de juiste analytische gegevens. RAN E-Consult is hierin gespecialiseerd.

Lees meer…

Supersnel contact!

Heb je een IT Business uitdaging?
RAN E-consult kan helpen! Klik hier en wij nemen super snel contact met je op!

Neem nu contact op voor je nieuwe website