Over RAN E-Consult

even voorstellen

Welkom bij
RAN E-Consult

 

 

 

 

 

 

René Neef, Eigenaar RAN E-Consult

Even voorstellen...

RAN E-Consult is expert op gebied van IT Consultancy en webdesign. Voor IT vraagstukken,  webdesign en  e-business bent u bij RAN E-Consult aan het juiste adres.

RAN E-Consult onderscheidt zich in de markt door een bedrijfseconomische achtergrond te koppelen aan uitgebreide IT kennis. Hiermee zijn uw IT uitgaven geen kosten meer, maar daadwerkelijk investeringen die zichzelf ruimschoots terugverdienen.

Vakgebied

Voor consultancy, webdesign, website bouw, websitebeheer, projectmanagement (gecertificeerd), website optimalisatie, zoekmachine optimalisatie (vindbaarheid Google) en ondersteuning bij het opstarten van E-commerce voor uw bedrijf of organisatie kunt u bij ons terecht.

Door een uitgebreide kennis op zowel technisch als consultancy gebied te combineren met onze scherpe prijzen sluit RAN E-Consult uitstekend aan op de wensen van onze klanten.

Wij besteden veel aandacht aan zoekmachine-optimalisatie (SEO) bij onze ontwerpen. De door ons gerealiseerde websites sluiten zeer goed aan op zoekmachines zoals Google, zodat de aanwezigheid op het internet niet on-opgemerkt blijft.

Ook is RAN E-Consult gespecialiseerd in online mediacampagnes. Door gebruik te maken van social media (Facebook, Instagram, etc), nieuwsbrieven (Mailchimp) en Google tooling (Adwords, Analytics) in combinatie met uw website genereren wij optimaal verkeer (bezoekers) voor uw bedrijf.

Over RAN E-Consult

RAN E-Consult is in 2007 gestart door René Neef. René heeft meer dan 20 jaar ervaring als Business Consultant en projectmanager in de IT met als specialiteiten E-business, IT Architectuur en Procesmanagement. Binnen RAN E-Consult werkt René samen met een aantal zeer ervaren zelfstandige IT specialisten zodat er voor iedere IT uitdaging een oplossing beschikbaar is. Voor meer info klik hier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons? Kijk dan rustig rond op onze website. Voor vragen en opmerkingen kunt u uiteraard contact opnemen. RAN E-Consult staat klaar om ook voor ú E-business rendabel te maken!

Supersnel online!

Wil jij ook over binnen een week online met je nieuwe website of webshop?
Vraag dan nu een offerte aan en wij nemen super snel contact met je op!

Neem nu contact op voor je nieuwe website