Webdesign

Webdesign, webshops, hosting, nieuwsbrieven

Webdesign

RAN E-consult biedt een compleet website-pakket, inclusief content management systeem. Door de flexibiliteit van de gebruikte technieken zijn er zeer veel mogelijkheden voor een individueel design passend bij uw bedrijf en doelstellingen. Webshops, responsive websites, zoekmachine optimalisatie en nieuwsbrieven behoren tot de standaarden die RAN E-Consult u kan leveren.

Doelgericht

Door zeer doelgericht te werken, kunnen wij binnen enkele weken een complete website voor u op het internet realiseren. Hierdoor kunt u snel, op een solide basis profiteren van de kansen die een website voor uw bedrijf biedt. Door de bedrijfsgerichte aanpak levert RAN E-Consult snel en naar tevredenheid websites met toegevoegde waarde.

Kijk op portfolio voor websites die wij recent hebben gerealiseerd voor diverse partijen. Van webshop tot dienstencatalogus kunnen wij realiseren. Ook kunnen wij integreren met diensten van externe partijen, bijvoorbeeld een module van een leverancier.

Hosting

Natuurlijk moet uw website ook beschikbaar zijn op het internet. Wij zorgen ervoor dat uw uw website continu, snel, veilig en gegarandeerd beschikbaar is op het internet tegen scherpe tarieven.

Contentbeheer

Elke website heeft onderhoud nodig. De websites die door ons zijn ontwikkeld, zijn voor een deel door de klant zelf te onderhouden met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Wij hebben uitgebreide kennis van diverse Content Management Systemen zoals WordPress, Woocommerce, Websitebaker en Magento.

Veel klanten kiezen er voor om dit onderhoud door RAN E-Consult te laten uitvoeren. Dit bespaart de klant veel tijd, tijd die men graag gebruikt voor de eigen core-business. Daarnaast bestaat er ook onderhoud dat de klant zelf niet kan uitvoeren.

Nieuwsbrieven, social media

RAN E-Consult is gespecialiseerd in online media campagnes. Door gebruik te maken van een mix van instrumenten zoals nieuwsbrieven (Mailchimp), social media (Facebook, Instagram) en Google (Analytics, Adwords) realiseren wij een sterke online positie voor onze klanten.

Nieuwsgierig naar wat RAN E-Consult voor u kan betekenen? Neem snel contact op!